SPORTS & GOSSIP

Ρεάλ Μαδρίτης: Το "αντίο" της συντρόφου του Ασένσιο στη "Βασίλισσα" και το τρυφερό μήνυμα στήριξης

Η σύντροφος του Ασένσιο ανήρτησε ένα αποχαιρετιστήριο ποστ στο Instagram. Ευχαρίστησε την Ρεάλ Μαδρίτης και έδειξε την στήριξή της στον 27χρονο ποδοσφαιριστή: "Όπου πας, θα πηγαίνω κι εγώ".
Η σύντροφος του Ασένσιο ανήρτησε ένα αποχαιρετιστήριο ποστ στο Instagram. Ευχαρίστησε την Ρεάλ Μαδρίτης και έδειξε την στήριξή της στον 27χρονο ποδοσφαιριστή: "Όπου πας, θα πηγαίνω κι εγώ". INSTAGRAM / @SSANDRAGARAL

Η σύντροφος του Ασένσιο ανήρτησε ένα αποχαιρετιστήριο ποστ στο Instagram. Ευχαρίστησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και έδειξε την στήριξή της στον 27χρονο ποδοσφαιριστή: "Όπου πας, θα πηγαίνω κι εγώ".

Ο Μάρκο Ασένσιο αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ισπανίας με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τον Ισπανό διεθνή μεσοεπιθετικό για όσα προσέφερε στην ομάδα, δεδομένου πως -εκτός των άλλων- ο 27χρονος εξτρέμ πανηγύρισε με τη φανέλα της "βασίλισσας" μεταξύ άλλων την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και τριών Champions League.

Η σύντροφός του, Σάντρα Γκάραλ, θέλησε να ευχαριστήσει τον σύλλογο για όσα προσέφερε στον αγαπημένο της, αλλά και στην ίδια, με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Σε ευχαριστώ Ρεάλ Μαδρίτης και σε ευχαριστώ αγάπη μου, Μάρκο Ασένσιο, που μας άφησες να σε απολαύσουμε αυτές τις επτά υπέροχες σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο να πεις αντίο σε ένα μέρος, όπου ήσουν τόσο χαρούμενος. Θαυμάζω το θάρρος σου και την επιθυμία σου να συνεχίσεις να πετυχαίνεις στόχους και να δείχνεις στον κόσμο τι είσαι ικανός κάνεις.

Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και όλους όσους εργάζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ταξίδια μας και τα γέλια μας, σας εύχομαι όλη την ευτυχία του κόσμου. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα τα μηνύματα που έλαβα, δεν γινόταν να μην συγκινηθώ με τις ευχές σας. Ευχαριστώ πολύ, θα μας λείψετε".

Στην συνέχεια θέλησε να εκφράσει την αγάπη της για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή προσθέτοντας: "Θα συνεχίσουμε να σε βλέπουμε να λάμπεις, είμαι σίγουρη ότι τα καλύτερα έρχονται. Όπου πας, θα πηγαίνω κι εγώ. Όπου κι αν είσαι, θα είμαι"

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ