ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία με τον Εμπαπέ, που θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ρεάλ Μαδρίτης και Κιλιάν Εμπαπέ είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία ένταξης του Γάλλου στο ρόστερ της Βασίλισσας το προσεχές καλοκαίρι, με τα δικαιώματα της εικόνας του 25χρονου επιθετικού και το πριμ υπογραφής να απομένουν για να ολοκληρωθεί το μπαμ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αποτελεί παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2024 -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς οι δύο πλευρές είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία.

Ένα deal που αναμένεται να κάνει τον Γάλλο σταρ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή των "μερένγκες", αφού βάσει των όσων προβλέπει το συμβόλαιό που του έχει προταθεί, θα αμείβεται με τρεις φορές περισσότερα χρήματα από τον Βινίσους.

Οι λεπτομέρειες που μένουν για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μετακίνηση είναι να συμφωνήσει ο Εμπαπέ με τη διοίκηση της Ρεάλ για τα δικαιώματα της εικόνας του και το πριμ υπογραφής που θα λάβει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής Marca, η μητέρα του Γάλλου σταρ, που εκτελεί χρέη ατζέντη του, επιθυμεί να κρατήσει ο Εμπαπέ τα δικαιώματα χρήσης της εικόνας του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ