ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Κβαρατσχέλια ο εναλλακτικός στόχος για το καλοκαίρι, αν δεν πάρει τον Μπέλιγχαμ

Ρεάλ: Κβαρατσχέλια ο εναλλακτικός στόχος για το καλοκαίρι, αν δεν πάρει τον Μπέλιγχαμ
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Ρεάλ έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο της ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ωστόσο εάν αποτύχει με τον Άγγλο μέσο, θα κινηθεί για την απόκτηση του Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Μετά από δύο ήσυχες μεταγραφικές περιόδους όπου δεν προχώρησε σε κάποια εκκωφαντική μεταγραφή (με προτεραιότητα για εκείνη να αποτελεί η διατήρηση του ρόστερ της) η Ρεάλ είναι αποφασισμένη το ερχόμενο καλοκαίρι για ένα μεγάλο "μπαμ".

Ο διακαής πόθος των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, όμως με δεδομένο πως είναι τεράστιος ο ανταγωνισμός για τον Άγγλο διεθνή μέσο, με τις Λίβερπουλ και Τσέλσι να τον διεκδικούν με αξιώσεις, έχει ήδη καταστρωθεί το εναλλακτικό πλάνο.

Σύμφωνα με την "Cadena Ser", αυτό έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια που κάνει πράματα και θάματα με τη φανέλα της Νάπολι, με τους μερένγκες να γνωρίζουν το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό αλλά να θεωρούν πως σε περίπτωση που βρεθούν σε μία άτυπη κούρσα για να τον κάνουν δικό τους, θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Σημειώνεται πως ο επονομαζόμενος "Κβαραντόνα" μετράει ήδη 9 γκολ και ισάριθμες ασίστ στη φετινή Serie A με την Νάπολι και είναι μαζί με τον Βίκτορ Όσιμεν εκείνος που έχει πάρει από το χέρι τους παρτενοπέι και τους οδηγεί με επιβλητικό τρόπο προς την κατάκτηση του τρίτου σκουντέτο της ιστορίας τους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ