SPORTS & GOSSIP

Ρεάλ: Η Τέιλορ Σουίφτ εξωθεί τη La Liga σε αλλαγή προγράμματος

Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ © 2024/TORU HANAI/AP IMAGES

Η πιο δημοφιλής τραγουδίστρια της εποχής, Τέιλορ Σουίφτ, αποδεικνύεται πιο... ισχυρή από τη La Liga, αφού η Ρεάλ ζήτησε αλλαγή προγράμματος για να εξυπηρετήσει τη συναυλία της Αμερικανίδας.

Η Ρεάλ ζήτησε τη μετάθεση της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης στη φετινή La Liga, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας της συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Μαΐου.

Οι "μερένγκες", πρωτοπόροι και απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενδέχεται να κάνουν φιέστα απέναντι στην Μπέτις στις 24 του μήνα, όμως ζήτησαν από τη διοργανώτρια αρχή αλλαγή ημερομηνίας, με πιθανή τη μετάθεση για τις 23 Μαΐου.

Η φιλοξενία στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" της νο1 τραγουδίστριας αυτήν την εποχή σε όλη την υφήλιο με βάση τα charts οδηγεί τους ανθρώπους της Ρεάλ να προτιμήσουν τη σωστή προετοιμασία της συναυλίας.

Ένας κομβικός λόγος της ολικής ανακαίνισης του γηπέδου ήταν η φιλοξενία τέτοιων μεγάλων events όπως το The Eras Tour της 34χρονης Αμερικανίδας, το οποίο έχει τόση ζήτηση που δεν αποκλείεται να διεξαχθεί και δεύτερη συναυλία της Σουίφτ στην έδρα της Ρεάλ, με τον ισπανικό σύλλογο να εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερα έσοδα.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ