ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Η προσφορά για τον Χάλαντ θα φτάσει τα 130.000.000

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του στο Ντόρτμουντ - Μπεσίκτας
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του στο Ντόρτμουντ - Μπεσίκτας © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Ρεάλ έκανε τους υπολογισμούς της και είναι έτοιμη να δώσει 130.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ (και όχι μόνο) για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ, χωρίς να βάζει "φρένο" στην προσπάθεια για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ έχει αποφασίσει να κάνει το 2/2 το φετινό καλοκαίρι, με την προσθήκη τόσο του Κιλιάν Εμπαπέ, όσο και του Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Γάλλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως ο Νορβηγός δεσμεύεται με συμβόλαιο και γι' αυτό οι "μερένγκες" υπολόγισαν το ποσό που μπορούν να δώσουν και γενικότερα πόσο θα κοστίσει η επιχείρηση Χάλαντ.

Η Marca υποστηρίζει ότι ο 21χρονος επιθετικός θα κοστίσει σε πρώτη φάση 130.000.000 ευρώ στους Ισπανούς. Τα 75.000.000 εξ αυτών αφορούν τη ρήτρα αποδέσμευσης που φέρεται να υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ, έστω κι αν οι Βεστφαλοί δεν το έχουν παραδεχθεί ανοιχτά.

Τα υπόλοιπα 55.000.000 αφορούν τις προμήθειες του πατέρα του παίκτη, Αλφ Ίνγκε, και του ατζέντη του διεθνή Νορβηγού, Μίνο Ραϊόλα, οι οποίοι στην προηγούμενη μεταγραφή του, από τη Ζάλτσμπουργκ στην Ντόρτμουντ, εισέπραξαν ως προμήθεια περίπου το... ποσό της μεταγραφής (σχεδόν 20.000.000).

Ο Ραϊόλα έχει κάνει δύο συναντήσεις με την πλευρά της Ρεάλ, όπου έχει εξηγήσει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος, παρά το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Μπορούσια μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Επιπλέον, έχει αναφερθεί και στο ύψος των προμηθειών που θα απαιτηθούν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Συνάντηση θα υπάρξει το αμέσως επόμενο διάστημα και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να συναντηθεί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, το συνολικό πρότζεκτ θα κοστίσει στη Ρεάλ έως και 350.000.000 σε βάθος εξαετίας, αν συμπεριληφθούν στα έξοδα και οι μισθοί που θα προσφέρει στον Χάλαντ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ