LA LIGA

Ρεάλ: Η La Liga διερευνά καρέ που δείχνει οπαδούς της Οσασούνα να εύχονται θάνατο στον Βινίσιους

Ο Βινίσιους με τη φανέλα της Ρεάλ @2026 AP Images

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Βινίσιους γίνεται πρωταγωνιστής -χωρίς τη θέλησή του- σε εξωαγωνιστικό συμβάν, καθώς η La Liga διερευνά VIDEO που εμφανίζουν οπαδούς της Οσασούνα να εύχονται θάνατο στον Βραζιλιάνο σταρ της Ρεάλ.

Ξανά στο προσκήνιο βρίσκεται ο Βινίσιους λίγες ημέρες μετά τη φερόμενη ρατσιστική επίθεση από τον Τζιανλούκα Πριστιάνι.

Και αυτή τη φορά ο λόγος υπερβαίνει το ίδιο το ποδόσφαιρο, αφού η La Liga άνοιξε την υπόθεση για τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της Οσασούνα κατά του Βραζιλιάνου σταρ της Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το “Athletic” μετά την επίτευξη του γκολ ισοφάρισης από τον Βινίσιους στο 73′ της εκτός έδρας αναμέτρησης των “μερένγκες” με την Οσασούνα, ο 25χρονος επιθετικός έδειξε το όνομά του στο πίσω μέρος της φανέλας, ενώ παράλληλα έκανε τον χαρακτηρισμό πανηγυρισμό “είμαι εδώ”.

Τότε, μερίδα οπαδών των γηπεδούχων φώναξαν “Βινίσιους πέθανε”με το περιστατικό να έχει καταγραφεί από κάμερες.

Με βάση, λοιπόν, το ξένο Μέσο, η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση από την ισπανική λίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ