ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ετοιμάζει πρόταση στον Εμπαπέ στις αρχές του 2024 και θέλει άμεση απάντηση, σύμφωνα με ισπανικό μέσο

Ο  Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Η Ρεάλ είναι έτοιμη να εξαπολύσει την τελική της αντεπίθεση για να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ, με ισπανικό μέσο να αποκαλύπτει πως οι μερένγκες θα πάνε για άλλους στόχους αν ο Γάλλος φορ αρνηθεί να βάλει την υπογραφή του.

Η Παρί έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να παίξει υποδειγματική άμυνα απέναντι στην Ρεάλ και να αναχαιτίσει τις επιθέσεις των Μαδριλένων για την αρπαγή του Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο ο 24χρονος Γάλλος σούπερ σταρ αποτελεί διακαή πόθο των Ισπανών και είναι πλέον αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους για να τον αποκτήσουν.

Τουλάχιστον σύμφωνα με σημερινό (01/12) δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "Relevo" που έχει την υπογραφή των δημοσιογράφων Ματέο Μορέτο και Χόρχε Πικόν, το οποίο αναφέρει πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ετοιμάζει να καταθέσει πρόταση στον Εμπαπέ στις αρχές του 2024.

"Η Ρεάλ έχει μάθει από το παρελθόν: αν ο Εμπαπέ θέλει να πάει σε εκείνη θα πρέπει να αποδεχτεί άμεσα την πρόταση που θα του γίνει. Διαφορετικά, οι μερένγκες θα αναζητήσουν άλλους στόχους", αναφέρεται μεταξύ άλλων, με το δημοσίευμα να υπογραμμίζει το εξής:

"Εάν ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν γίνει παίκτης της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2024, ο σύλλογος θα του κλείσει την πόρτα για πάντα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ