ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα του Τόνι Κρόος

Ο Τόνι Κρόος με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας
Ο Τόνι Κρόος με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας 2019 AP PHOTO/PETER MORRISON

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την δράση μετά από την συμμετοχή του στο Euro 2024, ωστόσο έχει ήδη προγραμματίσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα που αφορά ενασχόλησή του με προπονητικό καμπ.

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του μετά την συμμετοχή του στο Euro 2024 με την Εθνική Γερμανίας. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει προγραμματίσει ήδη το επόμενο επαγγελματικό του βήμα που αφορά την ενασχόλησή του με το training camp ποδοσφαίρου που μόλις ίδρυσε στην Μαδρίτη.

Κάτοικος λοιπόν Ισπανίας θα συνεχίσει να είναι ο Τόνι Κρόος όπως όλα δείχνουν. Ο 34χρονος άσος επιθυμεί να χτίσει μια νέα σελίδα στην καριέρα του με το να αποκτήσει άμεσο ρόλο στο training camp για νεότερους ποδοσφαιριστές που ίδρυσε στην ισπανική πρωτεύουσα, μαζί με τον αδερφό του, Φέλιξ.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέσος της Ρεάλ έχει δημιουργήσει και μια ακαδημία ποδοσφαίρου στην Γερμανία, με τον Κρόος να έχει πλέον τη δυνατότητα να αφοσιωθεί πλήρως στο να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στις επόμενες γενιές ταλέντων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ