Ρατς: “Είμαστε ακόμη στην αρχή”

Ο Ραζβάν Ρατς χαρακτηρίζει πολύ καλή την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ με μοναδική εξαίρεση τους χαμένους βαθμούς με την Καλλονή. Τι δηλώνει ο Κάτσε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, ο Ράζβάν Ρατς μίλησε στην ιστοσελίδα ” dolce-sport.ro“. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ.
“Είμαστε ακόμη στην αρχή. Αρχίσαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα, αφού χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς στην έδρα μας κόντρα σε μία ομάδα που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει (σ.σ. Καλλονή).]
Το πιο σημαντικό είναι η υγεία όλων των παικτών γιατί ο δρόμος είναι πολύ μακρύς”τόνισε χαρακτηριστικά.
Κάτσε: “Έχουμε χημεία”
Πέρα από τα όσα είπε για το θέμα με την νομικές κινήσεις που ετοιμάζει ο ίδιος και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εναντίον όσων χρησιμοποιούν το όνομά τους σε ψεύτικους λογαριασμούς στο facebook, οΈργκους Κάτσε μίλησε στη NOVA και για το ματς με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, είπε:
Για το μικρό διάστημα που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ να προετοιμαστεί: “Γυρίσαμε όλοι από τις Εθνικές ομάδες. Είναι λίγος ο χρόνος που έχουμε να προετοιμαστούμε για το κυριακάτικο ματς, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: “Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, μέχρι στιγμής είμαστε πολύ καλά. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι και να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται”.
Για τα στοιχεία που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος και τον ικανοποιούν: “Φέτος έχουμε μεγαλύτερη χημεία μεταξύ μας για υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που ειναι 2-3 χρόνια μαζί. Αυτό μας κάνει και παίζουμε καλά”.
Για το ματς με τον Ατρόμητο: “Έχω δει τον Ατρόμητο, είναι μία ομάδα δουλεμένη, καλή. Εμείς την Κυριακή πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, γιατί παίζουμε και στην έδρα μας. Το ματς θα κριθεί στη ψυχή, στη δύναμη, στη θέληση και στην αποφασιστικότητα”.