ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ράσταβατς: “Δεν έχω να πω κάτι κακό στους παίκτες”

Ο Μίλαν Ράσταβατς Eurokinissi Sports

Ο Μίλαν Ράσταβατς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Αστέρα και την ισοπαλία (2-2) κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Αστέρας προηγήθηκε 2-0 στο σκορ μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά η ΑΕΚ αντέδρασε και ισοφάρισε 2-2, ενώ είχε ευκαιρίες να κάνει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μίλαν Ράσταβατς έμεινε ευχαριστημένος από την ισοπαλία και την προσπάθεια των παικτών του, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

“Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Είχαμε καλύτερο πρώτο μέρος από το δεύτερο. Παίζαμε με την ΑΕΚ δεν γίνεται να πάνε όλα σωστά και στα 90′, είμαι ευχαριστημένος δεν έχω να πω κάτι κακό στους παίκτες”, σχολίασε αρχικά.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Είναι διαφορετικό το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να του βάλουμε δύσκολα αν και θα είναι διαφορετικό παιχνίδι επειδή στην έδρα μας παίζουμε διαφορετικά”.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ