ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Ρασπαντόρι: "Ανώτερη από εμάς η Γερμανία, φανταστικός ο Μίλερ"

Ο Τζάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει γκολ της Ιταλίας κόντρα στην Τουρκία σε διεθνές φιλικό ματς | 29 Μαρτίου 2022
Ο Τζάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει γκολ της Ιταλίας κόντρα στην Τουρκία σε διεθνές φιλικό ματς | 29 Μαρτίου 2022 @2022 AP IMAGES

Η Ιταλία βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου της League A μετά από τρεις αγωνιστικές, με τον Τζάκομο Ρασπαντόρι να κρατάει ωστόσο χαμηλά τη μπάλα ενόψει του ματς με την Γερμανία και να χαρακτηρίζει ανώτερη την "Μάνσαφτ" έναντι των ατζούρι.

Αν και υπέστη δύο διαδοχικά σοκ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αρχικά με τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ και κατόπιν με τη βαριά ήττα από την Αργεντινή και την απώλεια του Finalissima, η εθνική Ιταλίας δείχνει να έχει σφυγμό αλλά και καρδιά, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να προχωράει σε σαρωτική ανανέωση στο ρόστερ αλλά την ομάδα του να αντέχει και να κρατάει ως τώρα την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της League A στο Nations League.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως έχει αφήσει πίσω της Ουγγαρία, Γερμανία και Αγγλία, με τρία ματς ακόμα να απομένουν, με τον Τζάκομο Ρασπαντόρι να φροντίζει πάντως να κρατάει άπαντες συγκεντρωμένους, τονίζοντας ενόψει της αναμέτρησης στο "Μπορούσια Παρκ" το βράδυ της Τετάρτης (14/6, 21:45, Novasports 1HD και LIVE από SPORT24) πως η "Μάνσαφτ" είναι ανώτερη από τη δική του ομάδα.

"Μπορείτε να πείτε ότι είναι πιο δυνατοί από εμάς, πολλοί παίκτες της έχουν περισσότερη εμπειριά από εμάς. Έχουν παίξει περισσότερα διεθνή παιχνίδια μαζί.

Οπότε λέω πως είναι ανώτεροι, αν και στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να βγαίνεις στο χορτάρι και να αποδεικνύεις την υπεροχή σου", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο φορ της Σασουόλο, ο οποίος δεν έκρυψε και τον αμέτρητο θαυμασμό του για τον Τόμας Μίλερ.

"Εκτιμώ το γεγονός πως κάποιοι τον συγκρίνουν με εμένα, για τον τρόπο παιχνιδιού του. Είναι ένας παίκτης που τον θαυμάζω, έχει μία ευκολία να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι πάντα χρήσιμος.

Τον έχω δει να αγωνίζεται πολλές φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του και με το σύλλογό του. Είναι φανταστικός για να τον βλέπεις".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ