GREXIT

Ραντεβού Γραμμένου με Ινφαντίνο

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γραμμένος EUROKINISSI SPORTS

O Βαγγέλης Γραμμένος θα συναντηθεί με τον Τζάνι Ινφαντίνο και στόχος είναι να αποφευχθεί το Grexit, το οποίο έχει προτείνει η επιτροπή παρακολούθησης της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο και στόχος είναι να αποφευχθεί το Grexit, το οποίο έχει προτείνει η επιτροπή παρακολούθησης της Ομοσπονδίας μετά τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος.

Όπως αναφέρεται στη "Live Sport", υπάρχουν δύο τάσεις σε FIFA και UEFA. Η μια είναι να απομονωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο για ένα χρονικό διάστημα 3-4 μηνών, προκειμένου να αντιληφθούν οι παράγοντεςότι δεν γίνεται να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες και η δεύτερη κάνει λόγο για καραντίνα 2-3 εβδομάδων, με την προοπτική να ανακληθεί η ποινή, αν διαπιστωθεί ότι η ΕΠΟ έλαβε αποφάσεις για την βελτίωση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος γνωρίζει τα δεδομένα και θα προσπαθήσει να πείσει τους ξένους αξιωματούχους ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα σημειωθεί Grexit και πως αν συμβεί, ο ίδιος θα παραιτηθεί από την προεδρία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ