ΕΛΛΑΔΑ

Ρανιέρι για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα: "Γιατί όχι; Θα ήθελα να το κάνω και πάλι"

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ως προπονητής της Σαμπντόρια
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ως προπονητής της Σαμπντόρια AP

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV, ανέφερε ότι θα έβλεπε με καλό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, παρά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν καλεσμένος στην Cosmote TV, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά την κακή πορεία του στην Εθνική μας ομάδα, η οποία έληξε άδοξα, ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανέφερε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας: "Γιατί όχι; Μου αρέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες. Θα ήθελα να το κάνω και πάλι".

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναφέρθηκε και στον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος αν και ξεκίνησε θετικά στην Τσέλσι, η θητεία του στους "μπλε" ως προπονητής έληξε άδοξα.

Ο Ρανιέρι ανέφερε για τον Λάμπαρντ τα εξής: "Πιστεύω ότι ήταν έτοιμος για να πάρει τη δουλειά. ίσως έγιναν κάποια μικρά λάθη, ωστόσο είναι ένας προπονητής πολύ έξυπνος, ο οποίος έχει μέλλον. Πιστεύω ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα στη συνέχεια της καριέρας του".

Photo Credits: © 2019 Luca Bruno / Associated Press

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ