SPORTS & GOSSIP

Ράμος: Το απαράμιλλο στιλ του και το τζάκετ των 1384 ευρώ

Spain's Sergio Ramos stands on the pitch during the national anthems before the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Spain and Romania at the Metropolitano stadium in Madrid, Monday, Nov. 18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Sergio Ramos stands on the pitch during the national anthems before the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Spain and Romania at the Metropolitano stadium in Madrid, Monday, Nov. 18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) © 2019 MANU FERNANDEZ/ AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος είναι γνωστός για το στιλ του και τη σχέση του με την μόδα. Το τζάκετ στην τελευταία του δημοσίευση έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το ακριβό γούστο του Σέρχιο Ράμος φαίνεται σε κάθε πτυχή της ζωής του Ισπανού αμυντικού της Σεβίλλης.

Ο ποδοσφαιριστής συχνά τραβάει τα βλέμματα με το ντύσιμο και το απαράμιλλο στίλ του. Μάλιστα στην τελευταία του ανάρτηση εντυπωσίασε με το τζάκετ, που επέλεξε να φορέσει.

Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε με ένα λευκό τζάκετ με μία κόκκινη λεπτομέρεια στο μανίκι, που αναγράφει το όνομα του οίκου "Dior". Στο πίσω μέρος του κοσμείται από το σήμα των Μπουλς και το εντυπωσιακό αυτό ρούχο κοστίζει 1.384 ευρώ.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ