ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

To "αντίο" του Ράμος στη Ρεάλ με δάκρυα στα μάτια: "Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου"

Ο Σέρχιο Ράμος
Ο Σέρχιο Ράμος REAL MADRID TWITTER

Ο Σέρχιο Ράμος στη συνέντευξη τύπου όπου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, όντας εμφανώς συγκινημένος, που αποχωρεί από τους "μερένγκες μετά από 16 χρόνια.

Ο Σέρχιο Ράμος αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης από χθες το βράδυ (16/06) με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό να ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους της "βασίλισσας" για όσα έζησε στα 16 χρόνια που παρέμεινε στο σύλλογο.

Ο 35χρονος διεθνής στόπερ αυτά τα χρόνια κατέκτησε τα πάντα με την ομάδα του, όχι μία αλλά δύο και τρεις φορές καθώς συνολικά στην καριέρα του κατέκτησε 4 Champions League, 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και δύο Κύπελλα Ισπανίας. Σε αυτές τις 16 σεζόν είχε συνολικά 671 συμμετοχές και 101 γκολ.

Ο Ράμος ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του: "Ήρθε η στιγμή να πω αντίο, μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, να πω αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήρθα εδώ με τον πατέρα μου ανά χείρας".

Εκείνη τη στιγμή ο Ράμος λύγισε. Σκούπισε τα δάκρυά του και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: "Ήταν αναπόφευκτο να συγκινηθώ. Θα προτιμούσα να πω το αντίο στο γήπεδο μας, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

"Θα επιστρέψω μια μέρα, είμαι σίγουρος. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κουβαλάω τις στιγμές που έζησα εδώ για όλη μου τη ζωή".

Στη συνέχεια ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον αγκάλιασε και του έδωσε ένα χρυσό και διαμαντένιο έμβλημα, ως δώρο για την προσφορά του στους Μαδριλένους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον Ράμος τα εξής: "Ευχαριστώ που υπερασπίστηκε την ασπίδα και τη φανέλα μας. Για όλους τους Μαδριλένους, θα είσαι για πάντα ο πρωταγωνιστής του δέκατου Champions League. Το γκολ στο 93ο λεπτό στη Λισαβόνα σημαίνει πάρα πολλά για εκατομμύρια φιλάθλους".

"Σήμερα όλοι οι φίλοι της Ρεάλ και εγώ προσωπικά σε ευχαριστούμε που έκανες το θρύλο της ομάδας ακόμα πιο μεγάλο και πιο θαυμαστό στον κόσμο. Δεν είναι εύκολη μέρα, γιατί ήσουν ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο για μένα και επειδή οι δύο μας ζήσαμε μαζί πολλά πράγματα στην ιστορία της Ρεάλ".

Ως προς το μέλλον ο Πέρεθ ανέφερε στον Ράμος: "Ελπίζω να είσαι χαρούμενος και να ξέρεις ότι αυτό θα είναι για πάντα το σπίτι σου. Ένας θρύλος σαν εσένα, θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ