ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ράμος: "Ο Νεϊμάρ με έπεισε πριν υπογράψω στην Παρί"

Ο Σέρχιο Ράμος σε προθέρμανση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από αγώνα Champions League απέναντι στην Τσέλσι | 5 Μαΐου 2021
Ο Σέρχιο Ράμος σε προθέρμανση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από αγώνα Champions League απέναντι στην Τσέλσι | 5 Μαΐου 2021 @ 2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως οι συνομιλίες του με τον Νεϊμάρ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πάρει την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν, προχώρησε ο Σέρχιο Ράμος.

Συνέντευξη στην "Equipe" με αφορμή τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά από 16 συναπτά έτη στην Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε ο Σέρχιο Ράμος και σε αυτήν μίλησε μεταξύ άλλων για τους παράγοντες που τον ώθησαν να μετακομίσει στην γαλλική πρωτεύουσα.

Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί πως οι κουβέντες που είχε με τον Νεϊμάρ, με τον οποίο διατηρεί μακροχρόνια φιλία, τον "βοήθησαν" να πάρει την απόφαση να επιλέξει τους Παριζιάνους ως τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

"Ο Νεϊμάρ με έπεισε πριν υπογράψω στην Παρί. Πριν υπογράψεις σε ένα νεο σύλλογο, βοηθάει πάντα να μιλάς με αρκετούς παίκτες, ενώ μίλησα επίσης με τους Λεονάρντο και Αλ-Κελαϊφί.

Όλοι με έπεισαν με τον τρόπο τους να επιλέξω την Παρί", τόνισε ο Ισπανός στόπερ, που θέλησε να σταθεί περισσότερο στην επικοινωνία που είχε με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί, λέγοντας τα εξής:

"Μιλώ εδώ και έξι με επτά χρόνια με τον Νεϊμάρ. Παρά το γεγονός πως εκείνος έπαιζε για την Μπαρτσελόνα και εγώ για την Ρεάλ είχαμε πάντα μία εξαιρετική φιλία".

Όσον αφορά στην τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά του, να οδηγήσει την Παρί στο πρώτο Champions League της ιστορίας της, την ώρα που εκείνος μετράει 4 τρόπαια μέσα με τους μερένγκες, είπε:

"Το να έρχομαι σε έναν σύλλογο με ιστορία 51 ετών και να μην έχει κατακτήσει το Champions League, θα γράψω ιστορία αν το πετύχω. Θα ήταν άλλωστε πολύ σημαντικό και για μένα να πανηγυρίσω 5ο Champions League στην καριέρα μου".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ