ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράμος – Κόστα, σημειώσατε “1”

Ο Σέρχιο Ράμος έκανε διαγωνισμό δοκαριών με τον Ντιέγκο Κόστα και κατάφερε να τον νικήσει με 2-0. Δείτε το σχετικό βίντεο, με τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει... πάρτι.

Υπάρχουν και οι χαλαρές στιγμές στις προπονήσεις των ομάδων ενόψει του Μουντιάλ και στην Ισπανία δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Έτσι, λοιπόν, οι Σέρχιο Ράμος και Ντιέγκο Κόστα είπαν να κάνουν έναν διαγωνισμό δοκαριών, ώστε να δουν ποιος από τους δυο έχει το πιο… γλυκό πόδι.

Εντάξει, δεν υφίσταται θέμα για τις εκτελεστικές ικανότητες του Ισπανού φορ, ο οποίος είναι μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, όμως ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει και μάλιστα με… καθαρό σκορ.

Συγκεκριμένα, βρήκε δυο φορές το δοκάρι έναντι καμίας του Κόστα και φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα στο φινάλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ