SPORTS & GOSSIP

Ράμος: Ένα βήμα πριν από τον χωρισμό σύμφωνα με ισπανικά μέσα

Ο Σέρχιο Ράμος με τη σύζυγό του, Πιλάρ Ρούμπιο
Ο Σέρχιο Ράμος με τη σύζυγό του, Πιλάρ Ρούμπιο INSTAGRAM / @PILARRUBIO

Ο Σέρχιο Ράμος και η σύζυγός του, Πιλάρ Ρούμπιο, φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό, σύμφωνα με πληθώρα ισπανικών δημοσιευμάτων.

Ο Σέρχιο Ράμος κι ο γάμος του με την Πιλάρ Ρούμπιο βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα. Ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης κι η παρουσιάστρια δεν διανύουν την καλύτερη φάση τους ως ζευγάρι, ενώ σύμφωνα με ισπανικά μέσα φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Με αφορμή την απουσία της Πιλάρ Ρούμπιο από το πλευρό του Ισπανού αμυντικού στα Latin Grammy, που έλαβαν χώρα στη Σεβίλλη, δημιουργήθηκαν υποψίες για ρήξη στη μεταξύ τους σχέση. Μετά από το γκαλά ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μόνος του και σε ένα πάρτι, όπου ήταν καλεσμένος.

Δημοσιογράφος στο "Let's see" έκανε λόγο ακόμα και για πιθανή εμφάνιση τρίτου προσώπου, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο τους ζουν μεγάλο χρονικό διάστημα χωριστά καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους κρατάνε σε διαφορετικές πόλεις.

Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν σύμφωνα με την "Socialité" το ζευγάρι θα ανακοινώσει το χωρισμό του λίγο μετά τις γιορτές, προκειμένου να μην επηρεαστεί η συναισθηματική σταθερότητα των τεσσάρων παιδιών τους αυτές τις γιορτινές ημέρες.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ