Ράγιο Βαγιεκάνο: Διαπληκτισμός του προέδρου με αστυνομικούς μετά το παιχνίδι με τη Μαγιόρκα

Ο πρόεδρος της Ράγιο Βαγιεκάνο, Μαρτίν Πρέσα, διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς μετά το παιχνίδι με την Μαγιόρκα, όταν και διαμαρτυρήθηκε πως δέχθηκε ύβρεις κοντά στα αποδυτήρια.
Λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ (16/4, 22:00), η Ράγιο Βαγιεκάνο ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας από την Μαγιόρκα. Μετά το τέλος του αγώνα και έξω από το γήπεδο, υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στον πρόεδρο της Ράγιο, Μαρτίν Πρέσα και αστυνομικούς.
Ο Πρέσα διαμαρτύρεται πως δέχθηκε ύβρεις κοντά στα αποδυτήρια της ομάδας. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον πρόεδρο της Ράγιο, ο οποίος φώναξε προς την αστυνομία και το σταφ της Μαγιόρκα ότι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους, ώστε να αποτρέψουν το συμβάν.
Ο Μαρτίν Πρέσα θα υποβάλλει καταγγελία, ενώ κάλεσε και τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέ Τέμπας για να καταγράψει το συμβάν.