Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ: Πέναλτι μέσω VAR για χέρι του Ρέλβας και τρίτο γκολ για τους Μαδριλένους με τον Παλαθόν

Ο Ρέλβας σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι μέσα τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα μετά από παρέμβαση του VAR, με τον Παλαθόν να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει στην άλλη γωνία τον Στρακόσια για το τρίτο γκολ της Ράγιο Βαγιεκάνο στο ματς.
Η ΑΕΚ μπήκε στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League όμως όχι μόνο δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά είδε την Ράγιο να γράφει το 3-0 στο 74ο λεπτό.
Μετά από σουτ του Πάτσα η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του πεσμένου Ρέλβας και ο διαιτητής πήγε στο μόνιτορ για να δει τη φάση μετά από παρότρυνση του VAR, για να δείξει την άσπρη βούλα και να επιτρέψει στον Παλαθόν να νικήσει τον Στρακόσια από τα 11 μέτρα στέλνοντάς τον στην άλλη γωνία.
Σημειώνεται ότι μετά από το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ των Μαδριλένων, ο ρέφερι τιμώρησε τον Ρέλβας με κίτρινη κάρτα για την παράβαση στην οποία υπέπεσε ενώ έδειξε κάρτα ίδιου χρώματος και στον Μουκουντί για διαμαρτυρία.