ΠΑΟΚ

Ράφα Σοάρες: Συμφωνία με ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ τον χρόνο

Ο Ράφα Σοάρες
Ο Ράφα Σοάρες © 2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Μετά τους Κουαλιάτα κα Νάσμπεργκ, ο Ράφα Σοάρες "έκλεισε" στον ΠΑΟΚ, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να είναι δεδομένη και πλέον να επαφίεται στον "δικέφαλο" η οριστικοποίησή της, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Αυξάνονται και πληθύνονται οι… Σοάρες του ΠΑΟΚ. Μετά λοιπόν τη χειμερινή αγορά και άφιξη στην Τούμπα του Φιλίπε Σοάρες, ο "δικέφαλος" κατέληξε στην αναζήτηση ενός αριστερού μπακ στον Ράφα Σοάρες.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι δεδομένη και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 προβλέπει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (υπάρχει περιθώριο, το οποίο θα επιβεβαιωθεί ή όχι μες τις υπογραφές πλέον, για να μετατραπεί σε τετραετές), το οποίο και θα αποφέρει στον 27χρονο αριστερό μπακ 500.000 ευρώ ετησίως.

Ουσιαστικά για την επικύρωση της συμφωνίας απομένει το τελικό ok των δευτεραθλητών Ελλάδας, το δεδομένο όμως πλέον είναι πως οι "ασπρόμαυροι" ελέγχουν την υπόθεση, έχοντας επικρατήσει του ανταγωνισμού που υπήρχε για την υπογραφή του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού και ορίζουν το πότε και πως θα τελειώσει.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες οι εκπρόσωποι του Σοάρες έχουν "παγώσει" οποιαδήποτε άλλη συζήτηση είχαν με άλλες ομάδες, ενώ σε όποιες νέες κρούσεις δέχονται, απαντούν πως ο πελάτης τους είναι πολύ κοντά σε υπογραφή συμβολαίων.

Κέρδισε την "κούρσα" με τον Μάνγκας

Για την ιστορία, ο Σοάρες ήταν μαζί με τον συμπατριώτη του, τον 24χρονο Ρικάρντο Μάνγκας οι δύο της τελικής λίστας του ΠΑΟΚ. Ο Μάνγκας πέρασε την περασμένη σεζόν στο σαμπιονά αγωνιζόμενος δανεικός από την Μποαβίστα στην Μπορντό.

Οι Γιρονδίνοι δεν έκαναν χρήση του buy out (1,5 εκατ. ευρώ), ο Μάνγκας επέστρεψε στους "πάνθηρες", οι οποίοι με τη σειρά τους απέκτησαν το 100% των δικαιωμάτων του από την Μπενφίκα (διατηρούσε το 50%) ως μέρος των ανταλλαγμάτων που έλαβαν από την πώληση στους Λουζιτανούς του Πέταρ Μούσα.

Εξέλιξη που αφενός οδήγησε στην κατακόρυφη άνοδο της τιμής του Μάνγκας και που αφετέρου ενίσχυσε περισσότερο την υποψηφιότητα του Σοάρες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκιμαράες και είχε έτσι κι αλλιώς… ξεψαχνιστεί ενδελεχώς από τον ΠΑΟΚ στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους (το καλοκαίρι του ’21 δηλαδή, αλλά και τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε πλέον είχε αναλάβει ο Ζοζέ Μπότο).

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ