QUIZ

QUIZ: Τι ξέρεις από Μουντιάλ;

QUIZ: Τι ξέρεις από Μουντιάλ;

Λίγο πριν τη σέντρα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Sport24.gr σε καλεί να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο απόλυτο QUIZ. Μπορείς να κάνεις το 10/10; Για να σε δούμε!

Μα πως περνάει ο καιρός; Πότε ξεκίνησε το Μουντιάλ, πότε τελείωσαν οι όμιλοι, πότε τελείωσε η φάση των 16. Γκολάρες, τεράστιες εκπλήξεις όπως ο αποκλεισμός της Γερμανίας, ανατροπές, τρομερά παιχνίδια και στατιστικά που ξεχωρίζουν, όπως για παράδειγμα ο αριθμός των αυτογκόλ στη Ρωσία.

Συνολικά 10 αυτογκόλ έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής, στατιστικό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των διοργανώσεων. Τα ρεκόρ όμως δεν σταματάνε εδώ, καθώς τα 27 πέναλτι που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής (έβαλε και το χεράκι του το VAR...) και φυσικά είναι τα περισσότερα που έχουν δοθεί ποτέ σε Μουντιάλ.

Ο προπονητής που έχει γράψει την δική του ιστορία στα Μουντιάλ είναι ο Όσκαρ Ταμπάρες. Ο κόουτς της Ουρουγουάης μετρά τέσσερις συμμετοχές σε τελική φάση Μουντιάλ (1990, 2010, 2014, 2018) και φυσικά κατέχει την σχετική πρωτιά.

Φτάνει όμως με τα στατιστικά. Ας περάσουμε στο... κυρίως πιάτο, δηλαδή στο QUIZ. Tο Sport24.gr σε καλεί να τεστάρεις τις γνώσεις σου, απαντώντας σε 10 ερωτήσεις για το Μουντιάλ της Ρωσίας αλλά και για παλαιότερες διοργανώσεις.

Πριν ξεκινήσεις το QUIZ, πιάσε μία παγωμένη μπύρα FIX Hellas, και πάμε! Και μόλις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό για να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από 1 κιβώτιο μπύρες FIX.

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού

Διαβάστε την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και τα δικαιώματα σας

Διαβάστε την πολιτική προστασίας

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

powered by Typeform
TAGS QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ