QUIZ

QUIZ: Τι θυμάσαι από τελικούς Μουντιάλ;

QUIZ: Τι θυμάσαι από τελικούς Μουντιάλ;

Είσαι καλός στη μνήμη; Πόσο καλά θυμάσαι τα προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα και τους τελικούς τους; Βάλε τα δυνατά σου και απάντησε σωστά στις 10 ερωτήσεις που σου έχουμε ετοιμάσει.

Είμαστε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Πολύ γρήγορα πέρασε ακόμα μία διοργάνωση και σίγουρα όλοι μας την απολαύσαμε. Και τι δεν είχε αυτό το Μουντιάλ;

Λίγες μόνο ώρες μέχρι τον τελικό έμειναν λοιπόν. Οπότε τι καλύτερο από το να τεστάρουμε τις γνώσεις μας για το κορυφαίο ματς της χρονιάς.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά... facts ειδικά για τους τελικούς των Μουντιάλ. Από τότε που ξεκίνησε η διοργάνωση μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν. Περίπου 90 χρόνια Μουντιάλ μέσα σε δέκα ερωτήσεις. Μπορεί σε κάποιες να συναντήσεις δυσκολίες αλλά είμαστε σίγουροι πως μπορείς να κάνεις το απόλυτο!

Έλα δεν είναι δύσκολο. Δέκα ερωτήσεις σχετικά με τους περασμένους τελικούς σε Μουντιάλ; Δοκίμασε τις γνώσεις σου.

Πριν ξεκινήσεις όμως το QUIZ μην ξεχάσεις την απόλαυση σου. Πιάσε μία παγωμένη μπύρα FIX Hellas και είσαι έτοιμος να παίξεις. Μόλις δώσεις τις απαντήσεις σου μην ξεχάσεις το πιο σημαντικό! Να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό για να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από 1 κιβώτιο μπύρες FIX.

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού

Διαβάστε την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και τα δικαιώματα σας

Διαβάστε την πολιτική προστασίας

powered by Typeform
TAGS QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ