ΠΑΟΚ

Ψηφοδέλτιο Κατσαρή και βλέπουμε

"Έκλεισαν" οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ, ωστόσο υπάρχει παράθυρο και για άλλα σχήματα αν δεν υπάρξει απαρτία στη ΓΣ της Δευτέρας.

Σε ρυθμούς εκλογών, εν μέσω διαπραγμάτευσης με τον Ιβάν Σαββίδη για την ΠΑΕ, κινείται και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Σήμερα (19/5) στις 19.00 ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Τρίτη (22/5) με μόνο ψηφοδέλτιο αυτό του Θανάση Κατσαρή.

Ακόμη, όμως, δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι 100% έχει συμπληρωθεί το εκλογικό παζλ, καθώς, αν η Γ.Σ. της Δευτέρας, στην οποία θα γίνει οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, δεν παρουσιάσει απαρτία (παρουσία τουλάχιστον του 1/2 των τακτικών και ταμειακώς τακτοποιημένων μελών), τότε οι εκλογές θα μετατεθούν την άλλη Τρίτη (29/5) και η Γ.Σ. μία μέρα πριν, χωρίς να μπαίνει όριο για τον αριθμό των μελών.

Εφόσον τη Δευτέρα (21/5) δεν διεξαχθεί η Γ.Σ., τότε θα υπάρχει το χρονικό περιθώριο μέχρι το Σάββατο (26/5) στις 19.00 να κατατεθούν εκ νέου υποψηφιότητες.

Σε ό,τι αφορά στο σχήμα Κατσαρή δεν έγινε γνωστό ποια μέλη έχουν ήδη καταθέσει τις αιτήσεις τους και ποια πιθανόν θα το κάνουν την άλλη εβδομάδα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr το πλάνο περιλάμβάνει τέσσερα νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων πιθανότατα είναι ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης του τμήματος βόλει, Γιώργος Ανδρέου, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Παρίσης Στογιάννης και ο Χαράλαμπος Μελισσόπουλος (οι δύο τελευταίοι από το “Χρυσό Δικέφαλο”).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης.

Από την άλλη πλευρά, μέχρι το απόγευμα το “Μέτωπο Λαϊκής Βάσης” δεν είχε καταθέσει δικό του ψηφοδέλτιο, υπάρχει, όμως, μικρό ενδεχόμενο αυτό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ