Ψάχνουν την άκρη Καλλονή – Λεοζίνιο

Λεοζίνιο
INTIME SPORTS
Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την παραμονή, ή μη, του Λεοζίνιο στην Καλλονή. Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο Σάλες Λεοζίνιο βρίσκεται στην Καλλονή από το 2011, την τελευταία τετραετία δηλαδή. Είναι αβέβαιο εάν θα παραμείνει για πέμπτη σερί σεζόν στην ομάδα της Λέσβου. Αυτό θα ξεκαθαρίσει όταν βρεθεί η ”χρυσή τομή” σχετικά με κάποια οφειλόμενα από την εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Αφού τα βρουν οι δύο πλευρές στο κομμάτι αυτό, τότε η διοίκηση θα καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον 30χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει για το αν μείνει στο νησί. Όλα τα δεδομένα στην παρούσα φάση είναι ανοιχτά.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα η ΑΕΛΚ έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Καλτσά, τον Χογκ, τον Χουάνμα και τον Αναστασιάδη, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Πετρόπουλος, Γιορέντε, Αράς και Στεφάνοβιτς.
Follow me on Twitter: Dimitris Samolis