ΞΑΝΘΗ

Ψάχνει για τον «άσο»

Φερέραπαρουσίαση

Ο Πολωνός Σμπίγνιεφ Μαλκόφσκι δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο και ο Εμίλιο Φερέιρα αναζητά "άσο" για την Ξάνθη

Ο Πολωνός Σμπίγνιεφ Μαλκόφσκι δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο στο διάστημα της δοκιμής του και οι ακρίτες εξετάζουν άλλες λύσεις.

Σκοπός είναι να έχει βρεθεί η λύση στην θέση του πορτιέρο μέχρι τις 20 του μήνα για να βρίσκεται στην διάθεση του Εμίλιο Φερέρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.



Παράλληλα όμως τους Θρακιώτες απασχολεί και το θέμα του Ραχίμ Ουεντραόγκο. Ο Αφρικανός δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία, όμως δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή για να «σπάσει» το συμβόλαιο του.



Αντίθετα παρελθόν για την Ξάνθη αποτελεί ο Πασχάλης Μελισσάς που κατέβαλε 50.000 ευρώ. Στο αγωνιστικό μέρος οι προπονήσεις συνεχίζονται με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» την Κυριακή, οπότε και έχουν ρεπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ