ΠΣΑΠΠ

ΠΣΑΠΠ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο προπονητικό camp στο “Απόστολος Νικολαΐδης”

psapp

Ο ΠΣΑΠΠ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο προπονητικό camp που διοργάνωσε στο “Α. Νικολαΐδης”, ευχαριστώντας όσους βοήθησαν για να υλοποιηθεί το event.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το προπονητικό camp που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠΠ από τις 3 έως τις 29 Ιουνίου στο γήπεδο “Α.Νικολαΐδης”.

Ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τους ποδοσφαιριστές-μέλη του, με σκοπό να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε αυτό το event οι ποδοσφαιριστές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, με τις συμμετοχές να ανέρχονται στις 42.

Επιπλέον ο ΠΣΑΠΠ ευχαρίστησε τη FIFPRO που ήταν πού σημαντικός παράγοντας στην υλοποίηση του camp, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του γηπέδου, αλλά και τους επαγγελματίες του χώρου (προπονητές τερματοφυλάκων, προπονητές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές) για την επίβλεψη των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

“Η πραγματική στήριξη δεν φαίνεται μόνο στις μεγάλες στιγμές.

Αποδεικνύεται στην πράξη, στις στιγμές που χτίζονται καθημερινά, μέσα από την προσπάθεια, τη συνεργασία και την κοινή επιδίωξη για εξέλιξη.

Μερικά στιγμιότυπα από το PSAPP Training Camp στο γήπεδο της Λεωφόρου, μια πρωτοβουλία που έδωσε τη δυνατότητα σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να προπονηθούν με experts του χώρου, σε ένα περιβάλλον υψηλού επαγγελματισμού.

Με την υποστήριξη της FIFPRO EUROPE. @fifpro

Ευχαριστούμε τον @fcpanathinaikos για την παραχώρηση του γηπέδου.

🙏 Ευχαριστούμε επίσης τους
Γιάννη Κωτσή – Ηλία Σωρόκο, Παναγιώτη Πομώνη, Αλέξανδρο Πατεράκη, Σάκη Παντελιάδη και όλους όσοι έβαλαν το λιθαράκι τους για την υλοποίηση του πρότζεκτ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ