ΕΛΛΑΔΑ

ΠΣΑΠΠ για την καταγγελία της Κηφισιάς: "Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε όσους βρίσκονται στα αποδυτήρια"

Η στιγμή της έντασης στο ημίχρονο Αιγάλεω - ΑΕΚ | 29 Δεκεμβρίου 2021
Η στιγμή της έντασης στο ημίχρονο Αιγάλεω - ΑΕΚ | 29 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο ΠΣΑΠΠ πήρε θέση για την καταγγελία της Κηφισιάς για όσα έγιναν στο ημίχρονο της αναμέτρησης του αγώνα με το Αιγάλεω και ζήτησε εξονυχιστικούς ελέγχους στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) πήρε θέση για την καταγγελία που έκανε η Κηφισιά για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα της Τετάρτης με το Αιγάλεω ζητώντας εξονυχιστικούς ελέγχους για όσους βρίσκονται στα αποδυτήρια.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Ο ΠΣΑΠΠ καταγγέλλει την επίθεση από αγνώστους που δέχθηκε συνάδελφός μας της Κηφισιά Α.Ε. στη χθεσινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω Α.Ο. και η οποία κατέληξε, αν είναι δυνατόν, σε χειροδικία στα αποδυτήρια.

Ο Σύνδεσμος επικοινώνησε άμεσα με τον ποδοσφαιριστή και βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ θέλουμε να τονίσουμε πως τέτοιες πράξεις δεν πρέπει μόνο να στηλιτεύονται αλλά και να διώκονται ποινικά.

Καλούμε τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 να μεριμνήσει ώστε να ελέγχονται εξονυχιστικά ποιοι και με ποια ιδιότητα βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια των αναμετρήσεων της κατηγορίας, όπως και φυσικά να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ