ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωράει του Πάντελιτς

Μετά την απόκτηση των Φουστέρ και Νέμεθ, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, με τον ελεύθερο Μάρκο Πάντελιτς να είναι ο "εκλεκτός", τόσο του Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και του συμβούλου μεταγραφών των "ερυθρολεύκων", Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, με τον οποίο είναι και συμπατριώτες.

Ο Κοβάτσεβιτς, μετά τις περιπτώσεις των Μρτζα και Πέτροβιτς, οι οποίες όμως δεν ευόδωσαν, έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του πρώην επιθετικού του Άγιαξ.

Ο σύμβουλος μεταγραφών του Ολυμπιακού προσέφερε 3 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, αλλά ο μάνατζερ του Πάντελιτς ζήτησε 4 εκατομμύρια.

Μπορεί η διαφορά να φαίνεται μεγάλη, καθώς πρόκειται για 500.000 ευρώ το χρόνο, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις των Πειραιωτών ότι μία τέτοια διαφορά μπορεί εύκολα να καλυφθεί, αφού πιστεύουν πως μπορούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του Σέρβου στράικερ.

Εναλλακτικές λύσεις οι Ζο και Βάγκνερ Λοβ

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν υπάρξει τελικά συμφωνία με την πλευρά του Πάντελιτς, ο Ολυμπιακός σκέφτεται ως εναλλακτικές λύσεις δύο Βραζιλιάνους, τον Ζο της Μάντσεστερ Σίτι και τον Βάγκνερ Λοβ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Φυσικά μιλάμε για περίπτωση δανεισμού, καθώς το κασέ αμφοτέρων είναι πολύ υψηλό. Όσον αφορά στον Βάγκνερ Λοβ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον παραχωρεί με 1.2 εκατομμύριο ευρώ για ένα χρόνο, ενώ ο παίκτης αξιώνει 500.000 ευρώ.

Ο Ζο είναι πιο οικονομική περίπτωση, αφού η Σίτι, λόγω πληθώρας επιθετικών, δεν ζητάει πολλά για ένα χρόνο δανεισμού, αφού το συνολικό ποσό που θα δαπανηθεί (μαζί με αυτά που θα λάβει ο παίκτης), δεν πρόκειται να ξεπεράσει κατά πολύ το 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ