ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόβλημα με την τηλεοπτική μετάδοση του ματς Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ, οι Κρητικοί προσπαθούν να δείξουν το παιχνίδι από το YouTube τους

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό INTIME

Το γήπεδο του Αχέροντα Καναλακίου δεν πληροί τις προδιαγραφές της Cosmote TV για τηλεοπτική κάλυψη και ο ΟΦΗ προσφέρθηκε να μεταδώσει τον αγώνα από το κανάλι του στο YouTube.

Η ΕΠΟ ήρθε σε συμφωνία με την Cosmote TV για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο ένα από τα παιχνίδια του 5ου γύρου είναι αδύνατο να προβληθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Το Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο των Πρεβεζάνων την Πέμπτη (15:00, live από το SPORT24), το οποίο τούτη τη στιγμή δεν διαθέτει τις τεχνικές υποδομές που απαιτούνται για την τηλεοπτική κάλυψη με τις προδιαγραφές της Cosmote TV.

Οι Κρητικοί ήδη έχουν επιληφθεί του θέματος και έχουν απευθυνθεί στην ομοσπονδία ώστε να λάβουν άδεια για να καλύψουν εκείνοι τον αγώνα, με τα δικά τους μέσα και από το κανάλι που διαθέτουν στο YouTube. Προς το παρόν, βρίσκονται σε αναμονή απάντησης από την ΕΠΟ και αν πάρουν το "πράσινο φως", θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το χρονοδιάγραμμα και έστω και την ύστατη στιγμή να δείξουν ζωντανά τον αγώνα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ