“Πρώτη” Βιτόλο, ατομικό ο Καντέ

Με την ένταξη του Βίκτορ Βιτόλο, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Κίτσμπουελ. Ατομικό ο Σεντρίκ Καντέ στην πρωινή προπόνηση αποκατάστασης της Πέμπτης (14/07).
Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει στη διάθεσή του και την πρώτη μεταγραφή του συλλόγου, τον Βίκτορ Βιτόλο.
Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε σπριντ υπό τις οδηγίες του Νούνο Αλμέιδα.
Ενοχλήσεις ο Καντέ
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί τετρακέφαλο και το πιθανότερο είναι ότι θα παραμείνει σε χαλαρούς ρυθμούς και στην απογευματινή προπόνηση.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, το πρόγραμμα διάρκειας 50 λεπτών, περιελάμβανε ζέσταμα, διατάσεις, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και έκαναν αντίθετο τρέξιμο στο γήπεδο και ολοκλήρωσαν και πάλι με διατάσεις.