ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πρώτη για Γκουγκουλιά

Πρώτη για Γκουγκουλιά
γκουγκουλιας

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε πριν λίγο ο Γιώργος Γκουγκουλιάς

Ο Γκιγιέρμο Όγιος υποδέχτηκε το παίκτη, ενώ οι δυό τους είχαν συνεργαστεί ξανά στον Άρη. Από Δευτέρα θα εκδοθεί και το δελτίο του παίκτη ώστε να τεθεί στην διάθεση του Αργεντίνου πορπονητή για τον αγώνα με τον Πιερικό.
Ο επιθετικός του ΠΑΣ είχε ξακαθαρίσει μετά το διαζύγιο με τον Πανσερραϊκό ότι ο ΠΑΣ είναι η μόνη ομάδα που τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του, επιθυμία που εκπληρώθηκε.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα "Super-fm.gr" τόνισε για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΣ και για την συνέχεια του πρωταθλήματος: " Ο κ. Όγιος με τον οποίο έχω συνεργαστεί στον Άρη, ο κ. Αγγελής με τον οποίο έχω καλές σχέσεις, ο κ. Χήτος και φυσικά ο κόσμος που κάνει την ομάδα μεγάλη. Έπαιξα πέρυσι σαν αντίπαλος και μου έμεινε η παρουσία του κόσμου αποτυπωμένη. Είναι κοντά στην ομάδα.



Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή τα Γιάννινα είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο ΠΑΣ έχει δείξει ότι είναι μια καλή ομάδα και δεν χρειάζεται να φοβάται τίποτα.

Ήρθα σε καλή ομάδα και πιστεύω πολύ και στον εαυτό μου και οι άνθρωποι που με έφεραν εδώ με πιστεύουν και ήρθα κι εγώ ώστε με τους νέους μου συμπαίκτες να δώσουμε χαρά σ' αυτόν τον κόσμο που περιμένει την άνοδο στη Super

League".


TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ