Πρώτη ενόψει προκριματικών

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει των αγώνων με τη Γεωργία και την Κροατία για τα προκριματικά του "EURO 2012" θα πραγματοποιήσει η Εθνική ανδρών με νέα πρόσωπα τους Κονέ και Πετρόπουλο.
Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο στο φιλικό με τη Σερβία τον Αύγουστο, η Εθνική ομάδα πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στα προκριματικά του “EURO 2012” που αρχίζουν με τις αναμετρήσεις κόντρα στην Γεωργία την Παρασκευή εντός έδρας και την Κροατία εκτός έδρας την επόμενη Τρίτη.
Ο Φερνάντος Σάντος έχει καλέσει νέα πρόσωπα στην αποστολή. Ο Παναγιώτης Κονέ της Μπρέσια και ο Αντώνης Πετρόπουλος του Παναθηναϊκού είναι οι δύο νέες επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στο πρώτο παιχνίδι με το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια όπου στόχος είναι το καλό ποδαρικό στα προκριματικά προκειμένου η “γαλανόλευκη” να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην συνέχεια στην Κροατία για τον δεύτερο και κρίσιμο αγώνα απέναντι σε μία εκ των βασικών αντιπάλων για την πρόκριση.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί είναι οι Τζόρβας, Σηφάκης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτης,Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Καφές, Τζιόλης, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Κονέ, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Πετρόπουλος.