ΠΑΟΚ

"Προτάθηκε στην Αλ Αχλί ο Τζοβίνκο"

Ο Τζοβίνκο με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Τζοβίνκο με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας © 2021 PAOLO GIOVANNINI/AP IMAGES

Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο προτάθηκε στην Αλ Αχλί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Άραβες, με τη στάση του ΠΑΟΚ να παραμένει σταθερή.

Το αδιέξοδο στις σχέσεις του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο με την Αλ Χιλάλ παραμένει, με τον Ιταλό να αναζητά την υψηλότερη δυνατή αποζημίωση για να δεχθεί να λύσει το συμβόλαιο του.

Μάλιστα, δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του Τζοβίνκο τον προτείνουν σε ομάδες που είναι διατεθειμένες να καλύψουν την διαφορά που προκύπτει στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με την Αλ Χιλάλ για τη λύση του συμβολαίου του.

Οι επαφές του Ιταλού με την ομάδα του έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο καθώς ο ποδοσφαιριστής επιμένει να ζητά την υψηλότερη δυνατή αποζημίωση για να εγκαταλείψει το υπόλοιπο του συμβολαίου του και να αφήσει κενή μια θέση ξένου στο ρόστερ της Αλ Χιλάλ που έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Ματέους Περέιρα.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Άραβες ο έμπειρος φορ έχει προταθεί στην Αλ Αλχί και η περίπτωση εξετάζεται από την ομάδα της Αιγύπτου.

Για τον ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Τζοβίνκο. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν διαμηνύσει στην πλευρά του Ιταλού ότι δεν σκοπεύουν να ανεβάσουν την προσφορά τους για την απόκτηση τους κάτι που ζητά ο ποδοσφαιριστής για να καλύψει εξ ολοκλήρου τη διαφορά που προκύπτει στις διαπραγματεύσεις του με την Αλ Χιλάλ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ