ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρόταση της Ελλάς Βερόνα στον Πανθρακικό για τον Τζελέπη

Πρόταση της Ελλάς Βερόνα στον Πανθρακικό για τον Τζελέπη
Τζελέπης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την απόκτηση του Γιώργου Τζελέπη έχει κινηθεί η Ελλάς Βερόνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταθέσει πρόταση στην ΠΑΕ Πανθρακικός και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Όλο το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Ο Γιώργος Τζελέπης έκανε εφέτος ντεμπούτο στη Super League, σε ηλικία 16 ετών. Έγινε, έτσι, ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα μετά το 2008. Στο παιχνίδι του Πανθρακικού με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, ο Τρύδωνας Γιούδας τραυματίστηκε και ο νεαρός κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας της Κομοτηνής.

Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Τζελέπης έπαιξε και στα 90 λεπτά. Και μπορεί το σκορ ήταν βαρύ για τους Θρακιώτες (6-0), αλλά αν παρακολουθήσει κανείς τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, θα δει ότι ο πιτσιρικάς πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικές αποκρούσεις. Ο ύψους 1,85 γκολκίπερ έχει ταλέντο και με δουλειά μπορεί να κάνει καριέρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελλάς Βερόνα κινήθηκε προ ημερών για την απόκτησή του, καταθέτοντας μάλιστα επίσημη πρόταση στον Πανθρακικό για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Οι Ιταλοί έδιναν ένα ποσό κάτω από 100.000 ευρώ στους "πράσινους", ενώ όταν γινόταν επαγγελματίας, οι "τζαλομπλού" θα πρόσφεραν σχεδόν τα τριπλάσια στους "κροκόδειλους".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Πανθρακικός απάντησε αρχικά αρνητικά στην πρόταση που του κατατέθηκε, όμως η Ελλάς Βερόνα έχει σκοπό να επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση, δείγμα ότι πιστεύει τον Τζελέπη και θέλει να τον κάνει άμεσα δικό της. Ο Έλληνας τερματοφύλακας φυσικά και θέλει να κάνει το άλμα στην Ιταλία, όπου εκτιμά ότι μπορεί να εξασφαλίσει όλα τα εφόδια για να γίνει ακόμα καλύτερος.

Ο 16χρονος πορτιέρε δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην του Πανθρακικού, αφού ξεκίνησε να παίζει στην ακαδημία του. Η Ελλάς Βερόνα τερμάτισε εφέτος στην τελευταία θέση της Serie A και η νέα σεζόν θα τη βρει στην Serie B. Στην ίδια ομάδα, υπενθυμίζεται, αγωνίζεται ένας ακόμα Έλληνας, ο Βαγγέλης Μόρας. Όλα δείχνουν πως ο μικρός θα πάρει τη μεταγραφή που επιθυμεί, εκπληρώνοντας το όνειρό του. Ο Πανθρακικός δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο σε ένα δικό του παιδί, που γαλουχήθηκε σε αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ