Πρόταση σε Ζούλιο Σέζαρ η Ομόνοια

H Ομόνοια φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Ζούλιο Σέζαρ
Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ζούλιο Σέζαρ στην ΑΕΚ, όμως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση απο την Ομόνοια. Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” προσφέρουν στον Βραζιλιάνο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 300.000 ευρώ.
Ο παίκτης απο την πλευρά του δεν έχει αποφασίσει για την επόμενη σεζόν, αν και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, μακριά απο τους Θρακομακεδόνες. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει οτι θα είναι και εκτός Super League, καθώς υπάρχουν “μνηστήρες” που παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση.
Επαφές με Χαραλάμπους και Νικολάου
Εκτός απο τον Ζούλιο Σέζαρ, η Ομόνοια φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ηλία Χαραλάμπους για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο παίκτης αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να “πέσουν” και οι υπογραφές.
Παράλληλα, οι “πράσινοι” φέρονται να έχουν προσεγγίσει και τον αμυντικό μέσο του Πανιωνίου, Μάριο Νικολάου. Ο παίκτης αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση, αλλά έχει συμβόλαιο με τους “κυανέρυθρους” μέχρι το 2010.