ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Πρόταση 20.000.000 ευρώ της Μαρσέιγ για Μήτρογλου"

Benfica's Kostas Mitroglou, left, challenges Kiev's Yevhen Makarenko, right, during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Kostas Mitroglou, left, challenges Kiev's Yevhen Makarenko, right, during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Η Μαρσέιγ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος σύμφωνα με την "O Jogo" δείχνει θετικός στη μετακόμισή του στη Μασσαλία με καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 2.500.000 ευρώ.

Από την Τρίτη (29/8) έγινε γνωστό ότι η Μπενφίκα έχει βάλει πωλητήριο στον Έλληνα διεθνή επιθετικό, Κώστα Μήτρογλου, ορίζοντας την τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων στα 25.000.000 ευρώ.

Ήδη, υπάρχει μια ενδιαφερόμενη ομάδα για τον "Mitrogolo". Σύμφωνα με την "O Jogo", η Μαρσέιγ κατέθεσε πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ στους "αετούς" της πορτογαλικής πρωτεύουσας για τον 29χρονο φορ.

"Πρόταση 20.000.000 ευρώ της Μαρσέιγ για Μήτρογλου"

Μάλιστα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρεται ότι ο Κώστας Μήτρογλου δέχεται να μετακομίσει στη Μασσαλία, ενώ οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του στη γαλλική ομάδα (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της "O Jogo") θα ανέρχονται στα 2.500.000 ευρώ.

Είναι δεδομένο ότι με το συνωστισμό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή της Μπενφίκα (υπάρχουν ήδη εκεί οι Ζόνας, Χιμένες, Σεφέροβιτς ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και ο Γκαμπιγκόλ), ο "Mitrogolo" δεν θα βρει το χώρο και το χρόνο που είχε την περυσινή σεζόν.

Οι δύο τελευταίες ημέρες μέχρι και την εκπνοή της θερινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να είναι "καυτές" για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό όσον αφορά στο μέλλον του, ενώ υπενθυμίζεται ότι θα έρθει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ