Πρόστιμο στους παίκτες

New Image
Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμώρησε η διοίκηση του Ηλυσιακού τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Χρηστοβασίλης προέβη στην εξής δήλωση: ”
Δημιουργήσαμε τις καλύτερες συνθήκες των τελευταίων ετών στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με στόχο να γίνει το όνειρο της ανόδου για πρώτη φορά πραγματικότητα. Μετά το τελευταίο αποτέλεσμα ο στόχος γίνεται δυσκολότερος. Εμείς ως διοίκηση πιστεύουμε πως υπάρχει ελπίδα ,καθώς απομένουν εννέα παιχνίδια, με πρώτο αυτό της Κυριακής στον Λεβαδειακό. Τονίζω δε, πως αν δεν συνέλθουν , το μέλλον όλων είναι δυσοίωνο“.
H προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε σήμερα και ο τεχνικός του Ηλυσιακού Φώτης Θανέλας προσπάθησε να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών ενόψει των επόμενων αγώνων.