ΞΑΝΘΗ

Πρόστιμο 200.000 ευρώ στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής της Ξάνθης, καθώς και ότι της επιβλήθηκε πρόστιμο 200.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν συνδέεται με το θέμα της πιθανής πολυϊδιοκτησίας.

Πρόστιμο 200.000 ευρώ επιβλήθηκε στην Ξάνθη από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο λόγος αφορά σε παρατυπία σχετικά με την αδειοδότηση και όχι με το θέμα της ΕΕΑ και την πιθανή πολυϊδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος που στην Ξάνθη επιβλήθηκε μόνο πρόστιμο και όχι για παράδειγμα αφαίρεση έξι βαθμών ή απαγόρευση μεταγραφών, όπως προβλέπεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, είναι επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση: "Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ' αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ