ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Προς αποχώρηση ο Καραγεωργίου από την Καλλονή

Προς αποχώρηση ο Καραγεωργίου από την Καλλονή
Καραγεωργίου

Ο Νίκος Καραγεωργίου εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Καλλονή. Όλα δείχνουν "διαζύγιο". Γιατί είπε ότι συνάντησε ένα σπάνιο γεγονός στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Πολύ δύσκολα θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Καλλονή ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο Καβαλιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένος να αποτελέσει παρελθόν μετά και το τελευταίο ματς της σεζόν, με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μετά την ήττα (2-4) από τον Ατρόμητο, ο Καραγεωργίου άφησε αιχμές προς ορισμένους παίκτες του, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έθεσαν εαυτούς εκτός ομάδας και ο ίδιος αναγκάστηκε να παίξει με πιτσιρικάδες. Χαρακτηριστικά είπε: " Ο σημερινός ήταν ένας από αυτούς τους αγώνες που σπάνια συναντώ καθώς πέντε ποδοσφαιριστές μου βγήκαν έξω από την ομάδα από χθες.

Ο Φαβάλι σήμερα στο ζέσταμα δήλωσε σφίξιμο στον δικέφαλο και άλλοι παίκτες δήλωσαν άλλα προβλήματα. Παίξαμε με νέα παιδιά ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε ισοπαλία και μία θέση πιο πάνω στον πίνακα. Οι νεαροί παίκτες ανταποκρίθηκαν αλλά είχαν απέναντι μία ισχυρή ομάδα. Κάναμε προσπάθεια να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά ο αντίπαλος κέρδισε".

Είπε ακόμα τα εξής: "Ολοκληρώθηκε τουλάχιστον εντός έδρας μία προσπάθεια που δεν κατάφερε να υλοποιήσει έναν στόχο. Σήμερα είναι η τελευταία φορά που είμαι εδώ ενώπιον σας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και για την αποδοχή στο πρόσωπό μου. Έδωσα όλο μου το είναι να μείνει η ομάδα και να εκπροσωπεί αυτόν τον όμορφο τόπο. Έμεινε ένα παιχνίδι. Θα το κάνουμε και μετά ο καθένας θα δει την επόμενη μέρα".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ