ΜΠΑΓΕΡΝ

Προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ο Γκουαρδιόλα

Προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ο Γκουαρδιόλα
INTIME SPORTS

Η Γερμανία θα είναι ο επόμενος σταθμός του Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού ανακοινώθηκε από την Μπάγερν Μονάχου. "Χυλόπιτα" στα εκατομμύρια του Αμπράμοβιτς (Τσέλσι) και των Αράβων (Μάντσεστερ Σίτι).

Μετά από διακοπή-αποχή-ξεκούραση ενός χρόνου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους και να οδηγήσει σε επιτυχίες μια νέα ομάδα.

Το σίγουρο ήταν πως δεν θα έμενε στην πατρίδα του, αφού το δέσιμο με την Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο και μόνο εκείνην θα προπονούσε από την Ισπανία, ενώ οι ενδιαφερόμενοι ήταν πάρα πολλοί ανά τον κόσμο.

Πριν λίγους μήνες είχε γραφτεί πως ο Καταλανός κόουτς θα αναλάμβανε την Εθνική Βραζιλίας (κάτι που διαψεύστηκε), ενώ υπήρχαν πολλές φήμες-σενάρια-προτάσεις από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Ίντερ είχε τ' όνομά του στην λίστα της, ενώ Μάντσεστερ Σίτι και ειδικά Τσέλσι έστρωναν χαλί από εκατομμύρια για να κοουτσάρει τις ομάδες τους.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κάτσει στον πάγκο των "μπλε", πρόσφερε ένα καράβι λεφτά, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα προτίμησε την Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου.

Η είδηση μάλιστα επιβεβαιώθηκε από τους Βαυαρούς που εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, καλωσορίζοντας τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, που θα πιάσει δουλειά στο τέλος της φετινής σεζόν. Μέχρι τότε, προπονητής της Μπάγερν θα παραμείνει ο Γιουπ Χάινκες, ο οποίος ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι.

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να φέρουμε τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος "φλέρταρε" με πολλές διάσημες ομάδες", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρουμενίγκε και συνέχισε: "Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στον κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι έχει να δώσει λάμψη, όχι μόνο στην Μπάγερν αλλά γενικά στο γερμανικό ποδόσφαιρο".

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Καταλανού προπονητή με την Μπάγερν Μονάχου είναι τριετούς διάρκειας και θα ισχύει λοιπόν μέχρι το 2016.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ