ΠΑΟΚ

Προπονητής Γουλβς για Γιόνι: "Αν δεν αποχωρήσει, θα επανεξετάσουμε την περίπτωσή του"

Προπονητής Γουλβς για Γιόνι: "Αν δεν αποχωρήσει, θα επανεξετάσουμε την περίπτωσή του"
@2018 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιόνι Ότο είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΟΚ για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Γκάρι Ο' Νίλ σε δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την ομάδα αν παραμείνει τον Ιανουάριο.

Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και μια από τις περιπτώσεις που τρέχει είναι του 29χρονου Ισπανού αμυντικού της Γουλβς, Γιόνι Ότο.

Ο προπονητής των λύκων, Γκάρι Ο' Νίλ σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο παίκτης θα προπονείται μόνος του για τον Ιανουάριο, ωστόσο αν παραμείνει στην ομάδα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τον υπολογίζει κανονικά από τον Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί εκτός πλάνων από τον Δεκέμβριο λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

"Αν δεν αποχωρήσει, θα επανεξετάσουμε την περίπτωσή του. Δουλεύει σκληρά για να παραμείνει σε φόρμα και θα πάρουμε την απόφασή μας τον Φεβρουάριο εφόσον παραμείνει στην ομάδα.

Είμαστε και οι δύο ενήλικες και μπορούμε να κάνουμε ειλικρινές συζητήσεις, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, ας δούμε πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες εβδομάδες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ο' Νίλ για τον Γιόνι.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΛΒΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ