ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Προπονήθηκαν Μιραλάς, Φέισα στο Έρμελο

Προπονήθηκαν Μιραλάς, Φέισα στο Έρμελο
INTIME SPORTS

Την πρώτη τους προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους έκαναν οι Πρωταθλητές Ελλάδας. Δύο ευχάριστα και ένα δυσάρεστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε και επίσημα το Σάββατο με την προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Οι Πειραιώτες με αντίπαλο την βροχή, έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ δεν έλειψαν και οι ασκήσεις με την μπάλα και το δίτερμα.

Το ευχάριστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πως είχε στην διάθεσή του τόσο τον Κέβιν Μιραλάς, όσο και τον Λιούμπομιρ Φέισα που μετά από 8 ημέρες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Όσο για τον Γέστε, ακολούθησε πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αντίθετα, τα μαντάτα δεν ήταν τόσο καλά σ' ότι αφορά στον Νταβίδ Φουστέρ, που χτύπησε προς το τέλος της προπόνησης και αποχώρησε. Βέβαια, ο τραυματισμός φαίνεται πως δεν είναι σοβαρός σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Εκτός προπόνησης ήταν ο Μέγερι, που ακολούθησε ατομικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν την Κυριακή το βράδυ (24/7) το δεύτερο φετινό και πρώτο επί Ολλανδικού εδάφους φιλικό, κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ