Προπόνηση με θεωρία από τον Μίτσελ

Η ομάδα του Ολυμπιακού συνεχίζει απρόσκοπτη την προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την προπόνηση της Τετάρτης να περιλαμβάνει... θεωρία του Μίτσελ στους "ερυθρόλευκους".
Κανονικά και δίχως αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (10/3, 19:30) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.
Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν σε έντονους ρυθμούς την Τετάρτη (6/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, δουλεύοντας σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.
Ο Μίτσελ πίεσε τους παίκτες του να γυμναστούν στο μάξιμουμ και έδειξε ασκήσεις πάνω στην τεχνική, ενώ υπήρξε πρόγραμμα με σπριντ για τον τομέα της φυσικής κατάστασης.
Στη συνέχεια η προπόνηση της ομάδας πέρασε σε ασκήσεις τακτικής (κατοχή και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας), ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει θεωρία σε πίνακα δείχνοντας πως θέλει να κινούνται αρμονικά οι παίκτες του σε άμυνα και επίθεση.
Η προπόνηση της Πέμπτης (7/3) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί, με τον Μίτσελ να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.