REX TIPS

Πρόκριση υπομονής για τους Δανούς, καθαρίζουν γρήγορα οι Άγγλοι

Πρόκριση υπομονής για τους Δανούς, καθαρίζουν γρήγορα οι Άγγλοι
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN, POOL

Ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς του Σαββάτου (3/7) για τα προημιτελικά του Euro 2020.

Γεια είμαι ο Rex και σήμερα θα κάνω κάτι που δεν συνηθίζω. Για πρώτη φορά θα φανώ υπεροπτικός. Εντάξει για να είμαι ειλικρινής, έχω ξαναφανεί, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να συγκρατηθώ.

Τι σας είπα πριν ξεκινήσει το τουρνουά για τους Δανούς; Θα σας θυμίσω εγώ. Σας είπα πως θα φθάσουν στους προημιτελικούς. Τι σας είπα μετά την φάση των ομίλων; Θα σας θυμίσω ξανά εγώ. Σας είπα πως θα φθάσουν στους ημιτελικούς,. Σήμερα έφθασε η ώρα για απόλυτη δικαίωση της δουλειάς που έχω κάνει. Ο φίλος μου ο Αλέξανδρος, έχει έτοιμη την λίστα, με τα δώρα που θα μου πάρει, έτσι και περάσουν οι Δανοί στα ημιτελικά.

Η πρόκριση των Δανών επί των Τσέχων σε συνδυασμό με τη νίκη των Άγγλων στο 90λεπτό προσφέρονται σε απόδοση 2,29 στη Stoiximan.

Πρόκριση υπομονής

Ασφαλώς και δεν τελειώσαμε εδώ. Οι σκέψεις μου για τους δύο σημερινούς προημιτελικούς είναι οι εξής. Οι Δανοί θα χρειαστεί να δώσουν μάχη για να περάσουν τους Τσέχους. Θα πρέπει να έχουν υπομονή και να αξιοποιήσουν το μεγαλύτερο βάθος που έχουν στο ρόστερ και τα τρεξίματα τους. Το να κερδίσουν στο δεύτερο ημίχρονο, δηλαδή Χ ημίχρονο 2 τελικό, δίνεται στο 4,80 στη Stoiximan. Να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στην παράταση, εκτοξεύει την απόδοση στο 10,50 στη Stoiximan.

Απέναντι στην χειρότερη ομάδα των προημιτελικών

Οι Άγγλοι έγραψαν ιστορία, πέταξαν εκτός τους Γερμανούς αλλά ο δρόμος τους δεν τελειώνει εδώ και ασφαλώς δεν θα δυσκολευτούν από τους Ουκρανούς. Χειρότερη ομάδα στα προημιτελικά, από αυτήν του Σεφτσένκο δεν υπάρχει. Η επιλογή λοιπόν, του να κερδίσουν τα λιοντάρια του Σάουθγκέιτ, με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ, δίνεται στο 2,27 στη Stoiximan και να πάρουν την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, προσφέρεται σε απόδοση 2,12 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ