ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πρόκριση με “6άρα” η Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν νίκησε με 6-0 την Χένεμουιντεν και προκρίθηκε στους "16" του ολλανδικού κυπέλλου, έχοντας κορυφαίο τον Γκαστόν Περέιρο (video)

Εύκολη πρόκριση πήρε η Αϊντχόφεν στους “16” του ολλανδικού κυπέλλου, όπως αναμενόταν άλλωστε, καθώς νίκησε με Χένεμουιντεν στο “Φίλιπς Στάντιον”.

Ο αντίπαλός της παίζει στην 4η κατηγορία και δεν άντεξε ούτε 8 λεπτά η άμυνά της, καθώς στο 8′ άνοιξε το σκορ ο Λουκ ντε Γιόνγκ.

Έζησε πάντως το όνειρο, καθώς το δεύτερο γκολ ήρθε στο 61′ από τον Γκαστόν Περέιρο, οποίος σκόραρε ξανά στο 63′ και στο 86′ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Ο Ντάβι Πρέπερ είχε κάνει το 4-0 στο 65′ και ο Έκτορ Μορένο το 5-0 στο 68′, δηλαδή τα 4 γκολ από το 2ο μέχρι το 5ο μπήκαν μέσα σε λιγότερο από 8 λεπτά.

Όσον αφορά στις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της χώρας, τις Φέγενοορντ και Άγιαξ, την Τετάρτη τίθενται αντιμέτωπες στο Ρότερνταμ, έτσι μία θα αποκλειστεί νωρίς.

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν…

Πασφίρ, Άριας, Ισιμά-Μιρέν, Έκτορ Μορένο, Μπρένετ, Χέντριξ, Σχάαρς, Πρέπερ (69′ Μπέρχβαϊν), Γκαστόν Γκερέιρο, Λοκάντια (79′ Ντε Βάις), Λουκ ντε Γιονγκ (69′ Φλουτ).

Αϊντχόφεν – Χένεμουιντεν 6-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ