ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Μουντιάλ: Ήττα για Κύπρο από Ρωσία και τελευταία θέση στον όμιλο

Οι παίκτες της Ρωσίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Κύπρο για τη φάση των προκριματικών ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο ΓΣΠ, Λευκωσία | Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Ρωσίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Κύπρο για τη φάση των προκριματικών ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο ΓΣΠ, Λευκωσία | Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 PHILIPPOS CHRISTOU/ASSOCIATED PRESS

Η Κύπρος γνώρισε την ήττα 0-2 από τη Ρωσία μέσα στη Λευκωσία και έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Κύπρος ηττήθηκε και στο δεύτερο αγώνα της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 τον Σεπτέμβριο, αυτήν τη φορά μέσα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας από τη Ρωσία. Το 2-0 των φιλοξενουμένων ήταν αποτέλεσμα της ανωτερότητάς τους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τον Βαλερί Καρπίν να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη του στον πάγκο της πατρίδας του.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6' ο Αλεκσάντρ Ερόχιν για τη Ρωσία. Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου άργησαν να αντιδράσουν, είχαν δύο καλές ευκαιρίες, ωστόσο χρειάστηκε και ο Νεόφυτος Μιχαήλ για να μην ξεφύγει το σκορ. Στο 55' πάντως, ο νεοεισελθών Ρινάτ Ζεμαλέτντινοφ με όμορφη ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι αλλαγές δεν βοήθησαν καμία από τις δύο ομάδες και το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, αφήνοντας την Κύπρο στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου, έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια του 8ου ομίλου

Σλοβενία - Μάλτα 1-0

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Τα highlights και η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Σερβία - Λουξεμβούργο 4-1

Ιρλανδία - Αζερμπαϊτζάν 1-1

Τα highlights και η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Φινλανδία - Καζακστάν 1-0

Τα highlights και η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Λετονία - Νορβηγία 0-2

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ