ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Βοσνία ακόμα πιο κοντά στα μπαράζ

Ο Σμαΐλ Πρέβλιακ της Βοσνίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στο Καζακστάν για τη φάση των προκριματικών ομίλων της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στην "Αστάνα Αρένα", Νουρ Σουλτάν | Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021
Ο Σμαΐλ Πρέβλιακ της Βοσνίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στο Καζακστάν για τη φάση των προκριματικών ομίλων της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στην "Αστάνα Αρένα", Νουρ Σουλτάν | Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 © 2021 STANISLAV FILIPPOV/ASSOCIATED PRESS

Η Βοσνία νίκησε μέσα στο Καζακστάν και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάληψη της 2ης θέσης του προκριματικού ομίλου της που οδηγεί στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Βοσνία έκανε το καθήκον της στο Καζακστάν και με τη νίκη 2-0 για την 7η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου στην ευρωπαϊκή ζώνη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 διατηρήθηκε στη 2η θέση, πίσω μόνο από τη Γαλλία.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Σμαΐλ Πρέβλιακ, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη του σκοραρίσματος από τον Έντιν Τζέκο. Πρώτα βρήκε δίχτυα στο 25ο λεπτό και στη συνέχεια ξανά στο 66', διασφαλίζοντας τη νίκη των φιλοξενουμένων. Το μόνο που κατάφεραν οι Καζάκοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις, όπως έκαναν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου όταν απέσπασαν ισοπαλία 2-2, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω φάουλ.

Δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο του Φεντόρ Τσέρνιχ έδωσαν στη Λιθουανία τη νίκη με 3-1 επί της Βουλγαρίας για τον 3ο όμιλο, στη μάχη των ουραγών και των δύο ομάδων που έχουν αποκλειστεί ήδη από την τελική φάση, αφού δεν προλαβαίνουν ούτε τα μπαράζ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Τα highlights και η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Λιθουανία - Βουλγαρία 3-1

Η επόμενη αγωνιστική

Τα highlights και η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Καζακστάν - Βοσνία 0-2

Η επόμενη αγωνιστική

Τα highlights και η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Τσεχία - Ουαλία 2-2

Η επόμενη αγωνιστική

Τα highlights και η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Λετονία - Ολλανδία 0-1

Τουρκία - Νορβηγία 1-1

Η επόμενη αγωνιστική

Τα highlights και η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Κύπρος - Κροατία 0-3

Ρωσία - Σλοβακία 1-0

Η επόμενη αγωνιστική

Τα highlights και η βαθμολογία του 10ου ομίλου

Γερμανία - Ρουμανία 2-1

Ισλανδία - Αρμενία 1-1

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ