ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ

Προκριματικά Μουντιάλ: Χωρίς 13 παίκτες η Ουαλία κόντρα στη Λευκορωσία

Οι παίκτες της Ουαλίας στο Euro 2020
Οι παίκτες της Ουαλίας στο Euro 2020 © 2021 OLAF KRAAK/ POOL EPA / AP IMAGES

Με γεμάτο το απουσιολόγιο θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία η Ουαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ο Ρομπ Πέιτζ δεν υπολογίζει σε 13 ποδοσφαιριστές.

Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει η Ουαλία τη Λευκορωσία σε λίγη ώρα στο Καζάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ (05/09, 16:00) για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, όπως αναφέρει το "BBC".

Συγκεκριμένα από τους 28 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν αρχικά οι Άαρον Ράμσεϊ, Τζόε Ροντόν, Ντέιβιντ Μπρουκς, Νέκο Γουίλιαμς και Τζορτζ Τόμας έμειναν εκτός εξαιτίας τραυματισμού. Ο τερματοφύλακας Άνταμ Ντέιβις ελέγχθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ την ύστατη ώρα νόσησε και ο Κιθ Μουρ.

Ανέτοιμοι να αγωνιστούν λόγω άλλων προβλημάτων κρίθηκαν επίσης οι Κόνορ Ρόμπερτς και Μπεν Κανάγκο, με τον Χάρι Γουίλσον να κουβαλά τιμωρία και να μην είναι διαθέσιμος επίσης

Εκτός από αυτά τα προβλήματα, τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Έιθαν Αμπαντού, Μπράντον Κούπερ και Τάιλερ Ρόμπερτς δεν ταξίδεψαν στο Καζάν, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξάγεται στο Καζάν, καθώς οι ομάδες από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν στη χώρα εξαιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Λευκορωσία λόγω των διαταραγμένων σχέσεων με το εγχώριο καθεστώς του προέδρου Λουκασένκο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ