EURO

Προκριματικά Euro 2024: Βρήκαν δίχτυα οι Γιόβετιτς και Τσέριν με ασύλληπτα σουτ

Προκριματικά Euro 2024: Βρήκαν δίχτυα οι Γιόβετιτς και Τσέριν με ασύλληπτα σουτ
PRINT SCREEN

Οι Γιοβετιτς και Τσέριν έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με τον Μαυροβούνιο να εκτελεί με πολύ δυνατό σουτ την Σερβία και τον Σλοβένο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς δείχνει αναγεννημένος το τελευταίο διάστημα, από τότε που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον έμπειρο φορ να βρίσκει δίχτυα όχι μόνο με τους ερυθρόλευκους (Νο 2 λύση στην επίθεση πίσω από τον Ελ Κααμπί) αλλά και με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Την τελευταία απόδειξη μάλιστα την έδωσε το βράδυ της Τρίτης (17/10) στο πλαίσιο του αγώνα της Σερβίας με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον έμπειρο φορ να βγαίνει στην κόντρα με την ομάδα και να κεραυνοβολεί τον Σέρβο Κίπερ με πολύ δυνατό αριστερό σουτ, για να γράψει το 1-1 στην αναμέτρηση στο 36ο λεπτό.

Πέρα όμως από τον παίκτη του Ολυμπιακού, μήνυμα ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων έστειλε και ο Άνταμ Τσέριν, με τον μέσο του Παναθηναϊκού να ανοίγει το σκορ για την Σλοβενία στην έδρα της Βόρειας Ιρλανδίας με μία πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 5ο λεπτό.

TAGS EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ